Gezond leven in Apeldoorn/ Briskwalkingclub

Mijn naam is Dianne Schroten - Kruithof,

Uit grote interesse voor voeding en gezondheid heb ik naast mijn baan als apothekers assistent de opleiding gewichtsconsulent gevolgd.

Eind 2016 heb ik de opleiding tot gewichtsconsulente afgerond, met als doel de medemens, mijn gezin en mijzelf te helpen aan een gezondere leefstijl.  Mijn doel is zo veel mogelijk mensen te helpen het overgewicht te beperken met het juiste advies. 

Sinds begin 2018 heb ik een nieuwe praktijkruimte aan huis.

Ook ben ik lid van de klankbordgroep van de BGN.

Sinds begin maart 2020 kunnen ook kinderen met overgewicht ook bij Beweeg Eet Balans terecht.

steeds vaker zie je dat er meer gezinsleden overgewicht hebben. Het hele gezin aan een gezond voedingspatroon met blijvend resultaat, dat is voor mij de mooiste uitdaging.


Door de uitbraak van de COVID pandemie en de tijdelijjke sluiting van contactberoepen, heb ik de mogelijkheid gecreeerd om mijn clienten online te blijven coachen. 

Ik geef graag online handvatten en tips voor een gezond en fit gezin, zeker nu in de huidige crisis is het van levensbelang om met zijn allen gezond en fit te blijven.


Heb je een vraag of probleem over voeding en leefstijl, blijf er niet mee zitten en stuur me een bericht, er is altijd een pad te bewandelen in jouw goede richting.